Coaching & Therapie

Individuele Holistische Coaching en Therapie

In de studio van Yoga Ginneken maken we ook graag ruimte voor individuele holistische coaching en (yoga)therapie. Als mens ben je heel en compleet (holos), maar wij weten als geen ander dat je je soms door bepaalde gebeurtenissen of zomaar uit het niets ineens heel anders kunt voelen. Je voelt je minder energiek, moe, verdrietig of angstig. Je gedachten gaan de hele dag door, je adem is snel en oppervlakkig en de druk op je borst neemt toe. Al zoekende hoop je in alles een antwoord te vinden op je vragen. Maar de oplossing blijft uit …

Door de aandacht naar binnen te brengen, de adem te verdiepen, spanningen van je af te schudden en te bewegen daar waar het lichaam vastzit, leer je verantwoordelijkheid te nemen over je eigen lichaam, je gedachten en emoties. Je leert jezelf (beter) kennen. Oude patronen, overtuigingen en conditioneringen worden inzichtelijk en kunnen worden losgelaten. Bewust en vanuit liefde leer je voor jezelf keuzes te maken en grenzen te stellen. Je leert voor jezelf te gaan staan. Heel en compleet, precies zoals je bent.

Lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens: alles is één. En vanuit die optiek willen we graag met je aan de slag. Tenminste, jij mag het ondergaan en ervaren en wij staan liefdevol naast je om je te begeleiden in jouw proces.

Vertel mij jouw verhaal en ik luister

Holistisch Coaching en Therapie

Als holistisch therapeut en yogadocent weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor jezelf. Even uit de dagelijkse bezigheden te stappen en te focussen op wat er echt toe doet, zodat je (weer) leert wat echt belangrijk is.

Een plek waar je al je ongemakken kan delen om ze vervolgens weer los te laten. Een plek die je leert keuzes te maken die echt bij je passen. Een plek die je leert grenzen te stellen. Een plek waar je leert om te gaan met de vele uitdagingen die het leven biedt, je emoties durft te uiten, aandacht te besteden aan wat je echt voelt.

Holistisch coaching en therapie is een liefdevolle begeleiding waarbij ik naast je sta en je help inzichtelijk te maken waar het voor jou echt om gaat. Waar je leert luisteren naar je hart, waar je jouw innerlijke stem leert kennen en volgen.  Zodat je bewust en vanuit zelfliefde je pad kunt vervolgen.

Carola Drontmann

“Met liefde en plezier sta ik naast je om je te begeleiden op jouw pad van innerlijke groei.”