Coaching & Therapie

Individuele Coaching en in Groepsverband

In de studio van Yoga Ginneken is Carola werkzaam als coach. Carola is bekend van Studio Sterkk en werkt met kinderen, tieners, jong volwassenen en ouders, individueel en in groepsverband.

Het basisprogramma bestaat uit een mix van de methoden Rots en Water, mindfulness, ademtechnieken en de Gelukskoffer. Deze geweldige basis is direct toepasbaar en eigenlijk geschikt voor iedere leeftijd. Carola maakt het overzichtelijk en geeft direct toepasbare handvatten.

Laat mij je helpen

Coaching

Met wat voor vragen kun je nou terecht bij een coach? Soms zijn er dingen waar je tegen aanloopt en zelf niet goed uitkomt. Dat kan van alles zijn. Het stellen van je grenzen, omgaan met te veel prikkels, je emoties durven uiten, aandacht besteden aan wat je echt voelt. Daar kun je wat mij betreft niet jong genoeg mee beginnen.

Coaching is een proces dat met name draait om jouw persoonlijke groei in een veilige omgeving. Een coachingsgesprek komt altijd van twee kanten en beide zijn we verantwoordelijk voor de uiteindelijk uitkomst van deze gesprekken individueel en in groepsverband!

“Coaching is een proces dat draait om jouw persoonlijke groei.”