Yoga voor Kinderen

Kinderyoga

Beweging en ontspanning is gezond en essentieel. Al op jonge leeftijd kun je spelenderwijs je zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem versterken. Je lichaam gezond en soepel houden en je lichaamsbewustzijn ontwikkelen. Yoga helpt je hierbij. Heeft jouw kind soms ook last van prikkels van buitenaf? Kinderyoga kan dan erg fijn zijn. Tijdens de kinderyoga les leert jouw kind hoe het zich kan inspannen en weer mag ontspannen.

Bewust aandacht en beweging

Op Ontdekkingsreis tijdens Kinderyoga

Tijdens de yogalessen staat bewust plezier, aandacht, beweging en ontspanning centraal. We gaan met elkaar op ontdekkingsreis in en met ons eigen lichaam. Op basis van verschillende thema’s gaan we naast de yogahoudingen ook aan de slag met de adem, leren we mediteren, doen we visualisaties middels verhalen, gebruiken we onze eigen creativiteit en leren we wat een massage is.

Je hoeft helemaal niet lenig te zijn of ervaring te hebben met yoga. Dat is precies het mooie van yoga. Je mag oefenen en bewegen binnen jouw eigen lichaamsgrenzen en zelf gaan ontdekken. Iedereen tussen de 7 en 10 jaar mag en kan meedoen en is van harte welkom. Je beoefent yoga met je eigen lijf en op je eigen niveau. Helemaal en alleen voor jezelf!

Ga je met mij mee op ontdekkingsreis? Fijn als we elkaar mogen (ont)moeten tijdens de kinderyoga!

Voor actuele tijden bekijk het lesrooster.

Live online Yoga en Pilates Bij ons heb je wekelijks keuze uit 7 lessen yoga of pilates

Mis het niet en gun jezelf een momentje me-time. Juist nu is het nog belangrijker lichaam en geest in balans te houden. Voor slechts 10,- per week geven wij je de kans deel te kunnen nemen aan maar liefst 7 lessen live online.