Online en Buiten Lessen

Yoga & Pilates

De YOGALESSEN BUITEN vinden doordeweeks plaats in een besloten Natuurtuin (Vogelenzanglaan 17) op loopafstand van de studio. Op woensdagavond en zaterdagochtend in het nabij gelegen Valkrustpark (tussen de Ulvenhoutselaan en het Markdal). Zorg voor een eigen matje, eventueel een handdoek voor onder je matje mocht het gras nog nat zijn en indien gewenst een kussentje en deken.

Voor de LIVE ONLINE LESSEN yoga & pilates gebruiken we Zoom. Zoom is toegankelijk voor iedereen én gratis. Wat heb je nodig ? Een telefoon, ipad of computer die je tijdens de les thuis, naast je matje kunt plaatsen. Creëer een rustige omgeving zodat je ongestoord de les kunt volgen. Is zoom nieuw voor je, lees dan onderaan deze pagina hoe het precies werkt.

“To be present, you have to slow down”

Lesrooster

Yoga & Pilates

  • Maandagochtend 9.00 – 10.15 uur Easy yogaflow (Natuurtuin)
  • Maandagavond 20.15 – 21.30 uur Pilates (Online)
  • Dinsdagavond 20.00 – 21.00 uur Yin – easy yogaflow (Online)
  • Woensdagochtend 9.00 – 10.15 uur Yogaflow (Natuurtuin) 1 juli binnen in de studio ivm voorspelde regen
  • Woensdagmiddag 15.15 – 16.15 uur kinderyoga (Valkrustpark)
  • Woensdagmiddag 16.30 – 17.30 uur tieneryoga (Valkrustpark)
  • woensdagavond 18.30 – 19.30 uur Yin – easyflow (Valkrustpark)
  • Donderdagavond 20.15 – 21.30 uur Pilates (Online)
  • Vrijdagochtend 9.00 – 10.15 uur Yogaflow (Natuurtuin)
  • Zaterdagochtend 9.00 – 10.00 uur Yogaflow (Valkrustpark)

Ben je nog geen lid en wil je graag deelnemen? Ga naar proefles aanvragen, geef de dag en les yoga of pilates van jouw voorkeur op.  Dan zorgen wij ervoor dat jij zsm kunt werken aan een sterk en gezond lichaam. Verbeter vandaag nog jouw immuunsysteem en doe mee ! NB: Bij slecht weer worden de buitenlessen online gegeven en ontvang je per email of telnr. de code van Zoom.

Voorafgaand aan de online les

Uitleg live online lessen

Uitleg Zoom

> Om de lessen LIVE te kunnen volgen, creëer je eerst je eigen Zoom account. Stap voor stap word je aan de hand genomen wanneer je op de sign up link klinkt. Het is echt gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Nadat je op de sign up link hebt geklikt, kan je inschrijven via email, Facebook of Google account.

> Wanneer  je eenmaal een Zoom account hebt, hoef je alleen nog maar op de link van de les te klikken in ons rooster, yoga of pilates Let op: pas 10 minuten voorafgaand aan de les heb je toegang tot de LIVE les via Zoom. Zorg dat je op tijd je matje uitrolt en deelneemt en een fijne, rustige omgeving voor jezelf hebt gecreëerd.

Tijdens de live online les kunnen wij geen muziek afspelen. Wil je nu wel zelf een ontspannen achtergrond muziekje thuis aan, kijk dan eens op Spotify waar je diverse open playlists kunt vinden. Zorg er dan wel voor dat je microfoon uitstaat.