Ontspannen (Hard)lopen & Yoga

Mindfulness, meditatie en ademtechnieken

Samen gaan we buiten in de natuur (hard)lopen, mindfulness, meditatie en yoga beoefenen. We gaan observeren, voelen, waarnemen en bewust ademen om uiteindelijk lichaam en geest in balans te brengen. Ieder op zijn of haar eigen niveau en binnen zijn of haar eigen lichaamsgrenzen.

Los van tijd en afstand
Samen, maar in je eigen tempo lopen, bewust worden van de omgeving, je lichaam en lichaamsgrenzen. Jouw adem bepaalt het tempo, niet de tijd, afstand of muziek. Loskomen van verwachtingen, en bewegen in het nu. 8 zondagochtenden van 08.45 tot 10.30 uur.

We lopen buiten, maar beschikken tegelijkertijd over de studio voor activiteiten binnen wanneer het weer het echt niet toelaat om naar buiten te gaan. Lijkt het jou leuk om in een groep samen op een ontspannen manier te leren (hard)lopen, bewust te ademen en te ontspannen middels yoga? Geef je dan op en loop met ons mee !

Voor actuele data bekijk onze workshops.

Een samenwerking tussen Yoga Ginneken en Mindful Run Breda.
NB: Ervaring in (hard)lopen en yoga is geen vereiste.

Tijdelijk even anders ...Nu: lessen online en buiten

Elke dag keuze uit een les. Pilates of yoga. Online en buiten. Samen werken we aan een sterk immuunsysteem. Bekijk de lessen die we geven, en doe mee ! We zien je graag @Yoga Ginneken 

Bekijk ons lesrooster