Privéles Yoga

Het kan zijn dat je er aan denkt om met yoga te beginnen. Maar waar begin je, bij wie en hoe werkt dat dan? Bij Yoga Ginneken bestaat de optie om ook individueel yoga te beoefenen. Een privé yogales voor jou alleen of voor een eigen samengestelde groep van max 4 personen. Een yogales die speciaal wordt afgestemd op jouw of jullie behoefte. Zijn er bepaalde dingen waar je specifiek aan wilt werken? Of ervaar je bepaalde ongemakken? Is er sprake van een disbalans? Of wil je gewoon rustig kennis maken met yoga, kijken of het iets voor je is en het lichaam weer wat flexibeler maken?

Privé yogales volgen geeft je de mogelijkheid om op een rustige manier kennis te maken met yoga, maar ook om dieper en sneller in te gaan op wat er nodig is voor jou om weer wat meer ruimte te ervaren, van binnen en van buiten. Ervaar het zelf !

Live online Yoga en Pilates Bij ons heb je wekelijks keuze uit 7 lessen yoga of pilates

Mis het niet en gun jezelf een momentje me-time. Juist nu is het nog belangrijker lichaam en geest in balans te houden. Voor slechts 10,- per week geven wij je de kans deel te kunnen nemen aan maar liefst 7 lessen live online.