Yoga voor Tieners

Tieneryoga

Beweging en ontspanning is gezond en essentieel. Dat weet elke ouder. Al op jonge leeftijd is het belangrijk je zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem te versterken. Je lichaam gezond en soepel houden en je lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. Yoga helpt je hierbij. Tijdens onze tieneryoga les leert jouw tiener hoe het zich kan inspannen en weer mag ontspannen en de energie te bewaken.

Bewust inspannen en weer ontspannen

Tieneryoga

Tijdens de yogalessen staat plezier, aandacht, beweging en ontspanning centraal. De nadruk bij tieneryoga ligt weliswaar op het uitvoeren van de yogahoudingen en het in gesprek gaan over bepaalde thema’s. Daarnaast gaan we aan de slag met de adem, leren we mediteren, visualiseren en plaats maken voor onze creativiteit. Ook wordt er uitleg gegeven over de werking van een yoga asana (houding) en gaan we in op de achtergrond (filosofie) van yoga.

Je hoeft zeker niet lenig te zijn of ervaring te hebben met yoga. Dat is nou precies wat er zo fijn is aan yoga. Je mag oefenen en werken binnen je eigen lichaamsgrenzen en rustig aan gaan ontdekken. Je oefent immers met je eigen lijf en op je eigen niveau voor jezelf. Plezier en ontspanning staan voorop.

Tieneryoga is er voor tieners vanaf 11 jaar.

Voor actuele tijden bekijk het lesrooster.

Live online Yoga en Pilates Bij ons heb je wekelijks keuze uit 7 lessen yoga of pilates

Mis het niet en gun jezelf een momentje me-time. Juist nu is het nog belangrijker lichaam en geest in balans te houden. Voor slechts 10,- per week geven wij je de kans deel te kunnen nemen aan maar liefst 7 lessen live online.