Bewegen vanuit zachtheid

Yoga

Door yoga leer je meer over jezelf. Yoga geeft je de kans je persoonlijk te ontwikkelen. Je leert je lichaam kennen, maar ook je geest. Hierdoor is yoga meer dan alleen het aannemen van een houding. Yoga is als een spiegel voor het dagelijkse leven. Je leert begrijpen, inzien waarom je doet zoals je doet. Tegelijkertijd leer je inspannen, maar ook ontspannen. Door de adem te verbinden aan de bewegingen, breng je hoofd, lichaam en hart in verbinding. Je leert anders kijken, voelen en accepteren. En juist op de momenten wanneer je weerstand voelt, mag je groeien.

Leer meer over jezelf

Yoga is voor iedereen

De lessen zijn zowel voor mannen als vrouwen die ruimte willen maken voor het vergroten van het bewustzijn. Zowel beginners als gevorderden, jongeren en ouderen kunnen zich binnen één groep met yoga verbinden door te luisteren naar de eigen lichaamsgrenzen. Jouw lichaam vertelt je precies wanneer iets wel of juist niet goed voelt en waarom. Wat houdt je tegen, waar ligt de grens, waar ervaar je ruimte en waar mag je nog (meer) openen en groeien. Ontdek het zelf! Tijdens onze lessen hoef je niet te presteren of je te meten aan anderen. Yoga beoefen je voor jezelf!

Maak je ruimer, zowel lichamelijk als geestelijk. En verbind je hoofd, hart en buik met yoga. Laat jouw energie (weer) stromen!

Wij geven yoga lessen in Vinyasa (flow), Easy flow en Yin yoga.

Voor actuele tijden bekijk het lesrooster.

Wij zijn weer open !Leuk als we je zien

Ga samen met ons de mat op en verbind lichaam en geest middels yoga, pilates en coaching. We zien je graag bij Yoga Ginneken