Berichtgeving maatregelen omtrent corona okt 2020

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdagavond 13 Oktober, mogen wij met blijdschap mededelen dat onze lessen en workshops gewoon door mogen gaan! Yoga betreft een individuele sport, zoals de Overheid dat beschrijft, wat betekent dat we tot max 30 mensen les mogen geven, zolang we de 1.5m afstand waarborgen. Zie onderstaand:

• Sportbeoefening alleen op 1,5m afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen (geen wedstrijden); Uitzondering op beperkingen: voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan); Voor groepslessen bij individuele sporten (zoals bootcamp, yoga of spinning) geldt het maximale aantal van 30 personen per ruimte binnen.

Dit betekent voor Yoga Ginneken dat we op dezelfde voet als voor de persconferentie onze lessen mogen vervolgen. Uiteraard blijven wij scherp op het naleven van deze 1.5m regel. Tijdens de Herfstvakantie zijn er geen lessen en gaan wij als collega’s kijken waar we nog op kunnen verbeteren om de veiligheid van eenieder te waarborgen. Zo zijn de (meeste) lessen voortaan ook weer thuis op de mat Live via Zoom te volgen.

We zien jullie graag bij Yoga Ginneken. Want juist NU is yoga nog belangrijker dan voorheen!

Adem, Leef, Verbind en heb Lief
Team Yoga Ginneken