Denken in mogelijkheden – nieuwe richtlijnen nov 2020

Als de wind van verandering waait…,
bouwen sommigen mensen muren, anderen bouwen windmolens

Tot vanavond 22.00 uur gaan de lessen door zoals je afgelopen maanden van ons gewend bent. Vanaf donderdag 5 november zal het anders zijn en wordt er beroep gedaan op onze flexibiliteit. “Als de wind van verandering waait…”

Het bericht van afgelopen dinsdagavond was teleurstellend. Waar we allemaal hadden gehoopt op meer bewustwording vanuit de overheid omtrent onze gezondheid en dus het bevorderen van sport en ontspanning onder begeleiding, geldt vanaf morgen: “de Groepslessen zijn verboden. Voor binnensporten geldt een maximum van 2 personen per groepje (exclusief instructeur). Voor buitensporten geldt een maximum van 2 personen per groepje (exclusief instructeur). Zij houden onderling 1,5 meter afstand.” Deze regeling van de overheid en RIVM is ingesteld voor de komende twee weken. Let op! Dit geldt niet voor de kinderyogalessen en de tieneryogalessen.

Wat mogen en kunnen we de komende twee weken dan wel ?

Een vraag die wij ons als docenten afvragen, maar waarschijnlijk ook een vraag die jij je als leerling afvraagt. Wij willen er graag voor je zijn. Juist nu in deze tijd wanneer de wind soms net iets harder waait dan je lief is en je op zoek bent naar stilte in de storm.

Vanaf morgen zullen online lessen live via Zoom geven. Vanuit huis heb je dan de gelegenheid om je met ons en de andere leerlingen tegelijk te verbinden. Voorafgaand aan de les ontvang je dan de inlog.
Per les is er ruimte voor 2 personen om live in de studio aanwezig te zijn. Wij als docenten willen en kunnen deze keuze niet maken. Maar willen je wel vragen om te kijken naar je eigen mogelijkheden. Als het voor jou geen optie is om de les live via Zoom bij te wonen om wat voor reden dan ook, dan ben je van harte welkom. Stuur ons vooraf een berichtje dan checken wij of er plaats is. Aarzel niet, want vragen staat altijd vrij! En weet dat wij het alleen maar gezellig vinden als er per les twee mensen zich bij ons voegen.

Extra mogelijkheden tot aanvragen privélessen

Zoals altijd verzorgen wij ook privélessen, zowel in yoga als pilates. Deze lessen bedragen 65,- per les en kunnen per twee geboekt worden zodat de kosten kunnen worden gedeeld. Heb je specifieke klachten, blessures of wil je gewoon echt even de stilte opzoeken en verdiepen? Stuur dan een e-mailtje aan info@yogaginneken.nl of bel 06-45454560 voor het inplannen van een privéles.