Gratis proefles Back in Shape & Yoga

Geef je op voor een GRATIS proefles Back in Shape & Yoga

Je lijf is prachtig. Het heeft één of wellicht meerdere kinderen gedragen en gevoed. Toch, wil je beter in je vel zitten, afvallen en/of een moment voor jezelf hebben na je bevalling(en). Schrijf je dan in voor de Mama GLOW lessen: Back in Shape work out & Yoga!

Back in Shape work out

Vanaf 6 weken na je bevalling kun je mee doen met deze back in shape work out. Je gaat werken aan een actief herstel van je lichaam, het opbouwen van conditie en je zult wat strakker in je vel komen te zitten. Personal trainster Nathalie is heel deskundig en zal jou op een verantwoorde wijze begeleiden met goede oefeningen die je rug, buik en bekken versterken.

Relax Yoga

Na 30 minuten back in shape work out kun je je hoofd en lijf volledig ontspannen tijdens de yoga oefeningen. De yoga oefeningen dragen bij aan jouw mentale balans en je gaat met een relaxt en goed gevoel weer naar huis. Gwen is een ervaren yogadocente & moeder en begeleid jou naar een ontspannen lifestyle als moeder & vrouw.

Voor wie?

Voor moeders vanaf 6 weken tot 2 jaar na de bevalling.
Voor moeders die graag back in shape willen zijn na de bevalling.
Voor moeders die graag een moment voor zichzelf willen door ontspannende yoga oefeningen. Na afloop drinken we gezellig een kopje thee in de mooie, rustgevende ruimte van Yoga Ginneken.

Wanneer?

Op zondag 10 december en op zondag 17 december in de ochtend van 10.30 – 11.30 uur.

Doe mee en get back in shape!