Klankheling

Kom en ervaar samen met ons de helende werking van klank!

Nieuwe datum: Zondag 27 november 2022 van 10.30 tot 12.00 uur

 

De helende werking van klankschalen
Wanneer meerdere klankschalen worden aangeslagen kan er een prachtige harmonieuze samenklank ontstaan. Het lijkt dan alsof de klanken ons omringen en in feite brengen ze ons hele lichaam in een harmonieuze vibratie. Deze vibratie kan ordenend en genezend werken en schept lichamelijke en geestelijke balans.

De helende werking van de klanken kan nog eens versterkt worden door het zetten van een positieve intentie voor aanvang en door het gebruik maken van de eigen stem door het zingen van mantra’s. Genezing op alle niveaus is dan mogelijk. Mogelijke blokkades kunnen worden geopend.

Wat: Klankheling
Wanneer:
Zondagochtend 27 november van 10.30 tot 12.00 uur
Kosten: 15,- leden en 17,50 niet-leden
Docenten: Dymphie Onderdijk en Janneke van Wees

Wat gaan we doen:
Tijdens deze klankbeleving laten we ons volledig onderdompelen in een muziekbad. Naast klankschalen worden ook wereldse muziekinstrumenten ingezet als de oceandrum, rainstick en de gong. Nog voordat de klanken tot diep in ons lichaam resoneren, zetten we een intentie, passen we een ademtechniek toe, brengen we ons lichaam in beweging en openen we onze stem. Op deze manier kunnen we de energie volledig laten stromen.

Wat heb je nodig:
Tijdens deze klankbeleving is het belangrijk dat je het jezelf zo comfortabel mogelijk maakt. Draag daarom lekker zittende kleding. Het liefst kleding in laagjes zodat je warm blijft en dikke sokken. Neem een deken of slaapzak mee om je lichaam warm te houden. Matjes stellen wij beschikbaar, maar neem je liever die van jezelf mee dan is dat natuurlijk ook goed.

 

“Kom en ervaar samen met ons de helende werking van klankschalen!”