Laten we samen groeien

We willen dit nieuwsbericht beginnen met het uitspreken van onze dankbaarheid….

“Voor jullie, voor jullie flexibiliteit en steun in de afgelopen periode van veranderingen, voor jullie komst iedere keer weer, voor de verbinding met jezelf en elkaar, voor de vraag naar en behoefte aan het beoefenen van yoga en bovenal voor jullie prachtige ‘zijn’. Dank jullie wel, wat zijn we blij met jullie!”

Groeien op een plek die veilig voelt

2020 laat een stormachtig periode zien. Er is nog al een beroep gedaan op ons mogelijkheden tot omdenken en het zoeken van een ‘go with the flow’. Het leven brengt wat het te brengen heeft en juist stormen maken dat bomen beter kunnen wortelen. Ademen, gronden, je basis voelen, in liefdevolle stilte zijn en verbinden met de energie. Misschien wel meer dan ooit! Wij blijven graag die plek voor jou waar er ruimte is voor bewustwording, waar je met liefdevolle aandacht de tijd mag nemen voor jezelf, waar het zowel in je buiten- als je binnenwereld misschien wel iets stiller mag worden, waar er tijd is voor jou om los te komen van overtuigingen en patronen en volledig in het moment mag zijn om te mogen groeien. De plek waar het veilig voelt.

Ook ons lesrooster mag groeien.

De kinderyogagroep is inmiddels zo groot, dat we ervoor gekozen hebben om deze groep te splitsen. Wat vinden we het fijn om te merken dat er ook steeds meer kinderen yoga willen beoefenen. De behoefte aan rust, het leegmaken van je hoofd en even de tijd nemen voor jezelf is ook bij deze doelgroep groot. Juist door een extra kinderyogales op het rooster te zetten, kunnen we met aandacht, rust en ruimte wekelijks blijven spelen, inspannen en ontspannen.

Tevens hebben we een uitbreiding van de pilateslessen, yogalessen voor volwassenen en 60+. Met Pilates leer je heel bewust te bewegen en jouw buik- bekkenbodem- en rugspieren te versterken. De extra les wordt gegeven op de woensdagochtend 10.30 uur. Voor de bewuste 60+er staat Claire op dinsdag- en donderdagochtend om 10:45 klaar met een yogales voor ouderen die het gevoel hebben het lichaam losser, soepeler en ruimer te willen maken of houden. Janneke heeft naast de yogalessen in de studio een mooie combinatie gevonden in mindfulrun & yoga en mindfulwalk & yoga voor die leerlingen die graag buiten lessen. Ook geeft zij een extra easyflow les op de maandagochtend 10.30 uur.

Extra groei tot ruimte en rust in December

Daarnaast hebben we nog een leuk extraatje voor in december. 3 zondagochtenden (6, 13 en 20 december) geeft Sabrine een reeks zachte yinyogalessen van 9:00 tot 10.00 uur. In deze lessen houden we de asanas (yogahoudingen) wat langer aan. Tijdens deze meditatieve yogavorm is er alle tijd en ruimte om met liefdevolle aandacht naar binnen te keren. Een prettig aandachtvol begin van de dag. Om juist in die drukke decembermaand jezelf een fijn cadeautje te geven. Je kunt je opgeven voor alle drie de lessen samen of voor een losse les.

Laten we samen groeien
Namasté, Team Yoga Ginneken