Mindfulness training: meer aandacht – stilte en inzicht

Vergroot je bewustwording met een Mindfulness training

Na een mindfulness training is de kwaliteit van je aandacht verbetert. Hierdoor kun je beter opmerken wat er zich in je lichaam en geest afspeelt. Signalen van stress en depressie worden eerder herkend, zodat je andere keuzes leert maken. Je leert je eigen grenzen herkennen. En omdat je op een andere manier naar je gedachten, gevoelens en emoties gaat kijken, laat je je er minder door mee slepen.

Een Mindfulness training geeft je meer: Aandacht – Stilte en Inzicht

Een training in Mindfulness is voor iedereen leerzaam en bruikbaar. Het maakt je meer bewust van jezelf en je omgeving. Maar wanneer je last hebt van klachten als stress- en burn-out klachten, depressieve klachten, piekeren, een vol, druk hoofd of chronische pijnklachten, kan een training je echt uitkomst bieden.

Zelf ben ik arts, mindfulness- en compassie trainer en ben erg dankbaar dat ik deze disciplines eigen heb mogen maken en mijn kennis hierover mag overdragen middels deze training. Het is mijn passie, jou op weg te helpen naar meer aandacht, stilte en inzicht. Zodat je keuzes leert maken die écht goed zijn voor jou. Mijn naam is Hélène Driessen-Hulshof.

Wat: Mindfulness Training
Wanneer: Donderdag 27 augustus t/m 15 oktober
Tijdstip: van 9.15 tot 11.30 uur
Docent: Hélène Hulshof
Locatie: Yoga Ginneken – Rozenlaan 104 – Breda

Kosten: De kosten voor deze training bedragen €350,00 (incl BTW)
Wanneer de training door uw werkgever betaald wordt, bedragen de kosten €400, excl BTW.

Bij het cursusgeld is inbegrepen:
– Een telefonische intake
– 8 bijeenkomsten van 2 en een half uur
– Een cursusmap en audiobestanden
– Gebruik van meditatie kussens of bankje
– Koffie en thee

Eventuele Vergoeding:
Een mindfulness training wordt door sommige verzekeraars (deels) vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar en vraag naar de meest actuele vergoedingen en voorwaarden. Soms is een verwijzing van de huisarts nodig.

NB: Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar: 06 571 572 37
www.hulshoftrainingen.nl