‘Vertrouw in de magie van een nieuw begin’

 

Lieve allemaal,
Allereerst willen wij jullie allemaal een heel liefdevol, gezond en verbonden 2021 toewensen. Ondanks veel beweging buiten, een veranderende regelgeving en onrust in de wereld het afgelopen jaar, kijken wij met dankbaarheid terug op 2020. Dankbaar voor jullie vertrouwen en flexibiliteit. En dankbaar voor de warmte, liefde en wijsheden die we van jullie hebben mogen ontvangen. Voor ons is 2020 een prachtig jaar geweest waarin we ons samen hebben mogen verbinden in kalmte, positiviteit en bovenal liefde. Laten we de waardevolle lessen meenemen en samen met een duidelijke focus, open blik en open hart 2021 aangaan.

ENERGY FLOWS WHERE INTENTION GOES
Zet samen met ons een positieve, krachtige intentie neer voor het nieuwe jaar. Richt je intentie en je aandacht op de dingen die echt belangrijk voor jou zijn. Want je energie mag daarheen gaan waar jij je aandacht op zult richten. Het uitspreken van jouw oprechte intentie zorgt niet alleen voor focus en richting, maar ook voor vertrouwen. Doe je mee? Wat is voor jou echt belangrijk?  Oefening: Sluit rustig je ogen en breng je aandacht naar binnen. Herhaal dan langzaam 3x jouw intentie.

GRATIS LESSEN DE KOMENDE 2 WEKEN
De komende weken mogen we de studio nog niet openen en wordt er wederom een beroep gedaan op onze en jullie flexibiliteit en veerkracht. Voor komende week delen we graag diverse opgenomen yogalessen met jullie. Zodat iedereen deze op een eigen gekozen tijdstip in alle rust voor zichzelf kan volgen. Deze lessen zullen via de email en/of app worden gedeeld en bestaan uit een link naar het Youtube kanaal. De week erop zullen we weer een start maken met het aanbieden van online lessen live vanuit de studio via zoom. Alle lessen kunnen door iedereen geheel vrijblijvend worden bijgewoond. De link naar deze live zoom lessen zal worden gedeeld via de app en/of email.

YOUTUBE-KANAAL
We zijn voorzichtig aan de beginselen van een eigen YouTube-kanaal. We zijn aan het testen en proberen, zodat we korte lessen en oefeningen hierop kunnen aanbieden. Zodat wanneer je gewoon even zin en behoefte hebt, altijd op afstand kan verbinden en een kleine yogapractice kunt beoefenen.

 

Overige workshops en trainingen:
Yoga Fundamentals
Eind januari start Sabrine samen met ergotherapeut Krein een workshop Yoga Fundamentals. Therapeutische en yogakennis worden hierin gecombineerd. In deze 3 delige workshop leer je met meer bewustzijn en kennis yoga verkennen en verfijnen. Of je nu net begint en nieuwsgierig bent naar yoga of al jaren doorbrengt op je mat, deze workshop is voor iedereen!
– Verdieping in de principes en anatomie achter houding, adem en meditatie tijdens yoga.
– Je gaat op interactieve wijze begrijpen en ervaren hoe je je lichaam meer kunt openen, versterken en ontspannen.
– Je leert wat een gezonde uitlijning is waardoor je meer comfort en gemak in het lichaam kan vinden. Juist ook wanneer je te maken hebt met blessures.
– Door de houdingen gedetailleerd door te spreken, te oefenen en al je vragen te stellen, mag je met meer zelfvertrouwen op de mat staan en kun je meer uit je yogales halen!
– Je leert oefeningen uitvoeren binnen jouw eigen grenzen.
Zou jij ook graag mee willen doen en meer uit je yogales willen halen, geef je dan op bij Sabrine op via info@yogaginneken.nl. Ook als je mensen in je omgeving kent, die wel eens kennis willen maken met yoga, deel de info gerust.

Mindfulwalk- en Mindfulrun & yoga (buiten)
Beide trainingen vinden nog steeds buiten doorgang in een kleine groep (volgens richtlijnen opgesteld door de Overheid) en zullen in de loop van komende week worden afgerond. Naar verwachting starten we met nieuwe 8-weekse trainingen over 3 weken. Meer info hierover vind je op de website onder workshops.

3-reekse yinyoga op zondag
De 3 delige workshop yinyoga die in december op zondagochtend plaatsvond, hebben we helaas nog niet helemaal af kunnen maken. Zodra we de studio weer mogen openen, zal er een nieuwe datum gepland worden.