Wel of niet naar de les komen ivm coronavirus

Als yogastudio inspireren wij een positief, bewust en gezond leven. Wij geven jou de handvaten om goed voor lichaam en geest te kunnen zorgen. Wij geloven dan ook in liefde, licht, warmte en ruimte waardoor jouw energie rijkelijk mag stromen. Yoga en pilates helpen je daarbij en juist in een periode als deze is het belangrijk goed voor je lichaam en geest te zorgen.

Als publieke ruimte zijn wij wel genoodzaakt de regels van het RIVM te volgen. En vragen dan ook aan jullie als leerling dat wanneer je op dit moment wat minder weerstand hebt, je grieperig voelt en/of koorts hebt, de les een keer wilt overslaan. Iedereen die in de les aanwezig is zal zijn of haar liefde en warmte dan jouw kant op sturen zodat we elkaar energetisch mogen sterken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze docenten. Wanneer zij niet top fit zijn, zijn ook wij genoodzaakt de les te cancellen.

Ofwel:
– voel je je verkouden of heb je hoestklachten? Sla je les dan over en haal deze in wanneer je je beter voelt.
– was je handen voordat je de les in gaat met zeep en maak gebruik van de papieren handdoekjes.
– voorkom lichamelijk contact als handen schudden en knuffels geven.
– Neem je eigen matje mee.
– Bij gebruik matje van de studio, neem een handdoek voor over het matje mee.
– neem je eigen waterflesje mee.

Hou verder onze nieuwsberichten en social media in de gaten. Mochten de richtlijnen van de RIVM strenger worden, dan moeten wij mogelijk ook strengere maatregelen nemen.

Liefs team Yoga Ginneken
ps: Voor de thuisblijvers een fijne visualisatie:
 

“… Stel je voor:

boven je schijnt de zon…Hij schijnt op je huid en je gezicht… Zonnewarmte, vloeit over het hele lichaam uit… … Je ligt in schoon, wit, warm zand… Je lome, warme lichaam.., zakt er in weg… Het zand vormt zich naar je lichaam… Alle holtes worden er door opgevuld… Voel, hoe je wordt gedragen door het zand… Voel, hoe de draagkracht van de aarde je hele lichaam ondersteund…”

Namasté