Wij gaan verhuizen

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Vanaf 1 maart vind je ons niet meer aan de Rozenlaan, maar aan de Viandenlaan.

De afgelopen 5 jaar hebben we met heel veel liefde en plezier iedereen mogen ontvangen in de studio van Yoga Ginneken aan de Rozenlaan. Het leven zit vol veranderingen en verrassingen, zo ook betreffende onze locatie. Toen de eigenaar van het pand in november aangaf dat hij andere plannen had met de ruimte, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe, fijne en warme plek. En die hebben we gevonden!

Onze nieuwe studio bevindt zich vanaf 1 maart in gemeenschapshuis Vianden, een mooi karakteristiek pand, het voormalig Patronaat in Breda. We zijn enorm blij met deze nieuwe locatie, een pareltje in hartje Ginneken. Na de carnavalsvakantie vanaf maandag 7 maart zullen we vanuit deze plek onze lessen gaan geven.

Vianden is een gemeenschapscentrum en heeft meerdere gebruikers. Wij hebben daar twee ruime en lichte ruimtes tot onze beschikking, die recentelijk helemaal zijn opgeknapt. De studio is bijna klaar voor gebruik en het ziet er nu al geweldig mooi uit. De komende weken gaan wij nog hard aan het werk om de ruimtes helemaal les-klaar te maken. Zo gaan we de ruimte vullen met prachtige planten, heilzame edelstenen en natuurlijk al onze yoga- en pilates materialen!

Deze locatieverandering brengt mogelijkheden met zich mee. Zo gaan we naar twee zalen en breiden we ons lesrooster uit, zodat er nog meer valt te kiezen voor jou. Ook zullen de tarieven een wijziging ondergaan.