Workshop Kundalini Yoga

“Awaken your inner vitality”

Wil je je blij en energiek voelen? Krachtig en toch ontspannen?
Kom dan in het nieuwe jaar een heerlijke workshop Kundalini Yoga volgen.

Wanneer: Zaterdag 20 januari om 09.30 uur
Kosten: 25,-

Schrijf je direct in of lees meer.

Kundalini Yoga is een dynamische vorm van yoga waarin veel beweging zit in combinatie met ademhaling (pranayama). Ook zang (mantra) is een vast onderdeel. Dat maakt dat deze yoga heel veelzijdig is en het beste in je naar boven haalt. De energie die vrijkomt zorgt voor een blij, vitaal en ontspannen gevoel. Echte ontspanning door inspanning! Kundalini Yoga wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Als je eenmaal geraakt bent door deze yogavorm laat het je niet meer los.

De lessen zijn geschikt voor iedereen. Geen ingewikkelde poses. Je kan de intensiteit van de oefeningen zelf aanpassen aan de mogelijkheden van je lichaam. Het thema van deze workshop is ‘awaken your inner vitality’. Nu de feestdagen weer voorbij zijn en het jaar een nieuwe frisse start heeft gemaakt, is het tijd om aandacht aan je lijf te schenken. In deze workshop komen we (opnieuw) in contact met ons lichaam en onze vitaliteit. Voelen we de energie weer vrijuit stromen. En ervaren we hoe het is om ‘body and mind’ in balans te hebben.

De workshop wordt gegeven door Saskia Gorissen. Zij geeft Kundalini Yogalesen sinds 2007 en heeft diverse aanvullende opleidingen gedaan als kundalini yogatherapie, business yoga en kinderyoga. Naast yogadocent is ze moeder van 2 pubers, getrouwd met Mark en gezondheidskundig organisatieadviseur in haar eigen adviesbureau Workingflow.

Zie ik jou op zaterdag 20 januari om 09.30 uur? Schrijf je in.