Workshop Tai Chi / Qi Gong

Op donderdagavond 16 mei vindt een workshop in Tai Chi / Qi Gong plaats met als thema “Introduction in Releasing”. Deze workshop wordt gegeven door Sebastian Reinhard.

Tai Chi en Qi Gong richten zich op ‘loslaten’ en hoe dit in het dagelijkse leven toe te passen. Het loslaten van fysieke, mentale en emotionele spanningen zorgen voor een heldere visie en hoe je vanuit het hart keuzes mag maken.

Sebastian Reinhard heeft in zijn jeugd veel vechtsport zoals Kung Fu en Thai Boxen gedaan. Vanwege de aanslagen op zijn lichaam en verschillende blessures heeft Sebastian vanaf zijn 20e levensjaar ervoor gekozen om zijn lichaam en bewustzijn verder te ontwikkelen in de traditie van de verdedigingssport Qi Gong en Tai Chi. En zijn kennis en kunde dit delen met geïnteresseerden over de hele wereld.

Sebastian was o.a. actief in China, Duitsland, Polen, Zwitserland en Mexico. Deze week volgt hij bijscholing in Amsterdam en deze donderdagavond is hij te gast bij ons in de studio. De workshop is in het Engels.

Maak kennis met Tai Chi / Qi gong en geef je op voor de workshop “Introduction in Releasing” op Donderdagavond 16 mei om 18.45 uur tot 20.00 uur. Kosten bedragen 15,-.