Workshop: Word de gelukkigste versie van jezelf

Op Zaterdag 8 juli vindt de workshop plaats: “Word de gelukkigste versie van jezelf”, voor het eerst bij Yoga Ginneken en in Breda. Tijdens de workshop ontdek je op een ontspannen manier hoe je de gelukkigste versie van jezelf kan worden. En na afloop zal je het gevoel hebben dat je al grote stappen in deze richting hebt gezet.

Tijdens deze dag ga je visualiseren, schrijven, zelfhypnose leren en nog veel meer. Ook krijg je een unieke yoga & dansles, verzorgt door Janneke van Wees. Een bijzondere en ontspannen ervaring van twee fantastische disciplines samengebracht in een choreografie.

De groep zal bestaan uit maximaal 6 vrouwen. Waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen. Een workshop in een groep, maar je doet het helemaal voor jezelf.

Omdat het de eerste keer is bij Yoga Ginneken en in Breda, kan je al deelnemen aan deze workshop voor 99,- incl. koffie, thee, wat lekkers en een heerlijke lunch. En dit alles met één doel: De gelukkigste versie van jezelf worden!

Neem deel aan deze workshop op zaterdag 8 juli van 10.00 tot 17.00 uur. Er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar. Schrijf je via het contactformulier of door direct contact op te nemen met Anke Schrage info@ankeschrage.nl.