Workshop Yoga Nidra

Wil je dieper ontspannen? Werken aan je onderbewustzijn? Of zorgen dat je creatiever wordt? Yoga Nidra is meer dan alleen een ontspanningsoefening. Het is een oefening in spirituele ontwikkeling welke werkt op je onderbewustzijn. Hier liggen diepgewortelde overtuigingen (Samskara) welke tot wel 95% van je gedrag bepalen. Yoga Nidra genereert een bewustzijnstoestand tussen slaap en waakzaamheid door de zintuigen terug te trekken (Pratyahara).

Kom naar de workshop en leer meer over de filosofie en wetenschap van Yoga Nidra, Het stellen van een Sankalpa (positieve affirmatie), hoe je zelf yoga Nidra kunt beoefenen en natuurlijk gaan we Yoga Nidra deze avond ervaren.

Wat: Workshop Yoga Nidra
Wanneer: vr 6 Dec en vr 20 Dec
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Kosten: 15,-
Docent: Twan Voets
Waar: Yoga Ginneken

Yoga Nidra zorgt voor kalmte en een uur yoga Nidra kan wel voelen als vier uur slaap.

Over Twan Voets
Twan vertrok anderhalf jaar geleden naar Zuid Amerika. Vastberaden te gaan werken als duurzaam project ontwikkelaar. Yoga kwam al snel op zijn pad waardoor hij besloot zijn werk los te laten. Hij volgde diverse intensieve opleidingen en cursussen om zijn bewustzijn te vergroten, studeerde met een Maya priester en werkte een tijdje in een Ashram waar hij een vervolg opleiding volgde. Nu wil hij yoga inzetten om zijn eigen bewustzijn en die van anderen te vergroten.