Yoga in Hartje Ginneken

Yogastudio ‘Yoga Ginneken’ is centraal gelegen midden in het Ginneken. Ofwel hartje Ginneken. Verscholen tussen de scholen en gebouwen. Yoga Ginneken biedt ruimte voor bewustwording. Een omgeving waar je de tijd mag nemen voor jezelf. De tijd om rustig naar binnen te keren en naar je gevoel te gaan, je lichaamsgrenzen mag waarnemen en omarmen. Inpluggen kan zowel op de mat als buiten de mat tijdens de lessen Yoga & Dans. Een combinatie van twee unieke disciplines samengevoegd in een les. Naast Yoga en Dans worden er op verschillende niveaus Pilates lessen gegeven en kan je bij Yoga Ginneken terecht voor Zwanger & Yoga, Back in shape & Yoga, Kids- en Tieneryoga en vele Workshops waaronder de 1-daagse bevallingscursus, hormoonyoga, retreats en nog veel meer!

Yoga Ginneken, midden in het hartje van het bruisende Ginneken, maar toch verscholen. Verscholen tussen de huizen en de schoolgebouwen. Het is er stil. En binnen lijkt het erop dat je even weg bent…

Gun jezelf een momentje voor jezelf. Even helemaal niets. Niets anders dan genieten van de ruimte en rust bij Yoga Ginneken.

WELKOM!