Yogaretreat ’terugtrekken aan zee’ in de Herfst

“Ga samen met ons terugtrekken op een prachtige locatie aan zee”

Ga samen met ons in oktober op retreat en beweeg mee van de uitgaande zomer energie (yang) naar de ingaande herfst energie (yin).

Een 3-daags retreat waarin je alle tijd en ruimte krijgt om op jezelf te focussen. Je leert zien waar jouw energie naar toe mag gaan en waar je mag loslaten. De energie van de herfst kan je vergelijken met de energie van een zonsondergang of van een afnemende maan. Je keert langzaam van vol energie en open (zomer), naar integer en rustig binnen. In de Herfst ontdoet de natuur zich van al haar bonte kleuren. Zo kan ook jij een keuze maken waar jouw energie naar toe mag gaan. Tijdens dit retreat leer je jezelf nog beter kennen en wordt je je meer en meer bewust van jouw energie en waar je die voor mag inzetten en bovenal welke ‘bonte’ kleuren je (tijdelijk) mag laten gaan.

We eten volledig biologisch en vegetarisch, zorgen voor voldoende beweging, rust, ontspanning en zoeken heel bewust de stilte op voor nog meer verdieping. Gun jij jezelf een weekend helemaal alleen voor jou? Ga dan samen met ons naar zee om je ‘terug te trekken’ en de energie volledig te focussen op jou mooie, ware zelf.

Het weekend worden georganiseerd door Sabrine Jongmans van Oort en Janneke van Wees, beide gepassioneerde en ervaren yogadocenten, holistisch coach en therapeut.

“Zeer liefdevol en kundig met volop oog voor mij als individu”.

“Er was een mooie afwisseling tussen groepsactiviteiten en de momenten en opdrachten die je voor jezelf in alle rust en op je eigen manier kon doen.”

“Echt heel persoonlijk en fijn. Prachtige lokatie, diverse mooie plekjes op het terrein en dichtbij de zee. Yogastudio met fantastisch uitzicht!”

 

Het programma:

Elke ochtend starten we de dag met meditatie, gevolgd door een yogales. De middagen worden gevuld met een heerlijke creatieve beleving en de avonden brengen we over het algemeen wat meer door in ontspanning door te wandelen in stilte, klankschalen en mantra’s en/of yoga. De intensiteit van de yogalessen stemmen we af op de groep en in het moment. Tijdens het gehele weekend is er voldoende afwisseling tussen de groepsactiviteiten en vrije tijd voor jezelf. Daarnaast zijn alle activiteiten geheel vrijblijvend.

Hier verblijven we tijdens het weekend:

Hier trekken we ons terug:

Het retreat is inclusief:
– Kennismaking met de groep op maandag 9 oktober voor aanvang van het retreat. tijdstip van 20.00 tot 21.00 uur

– 3 dagen Domburg
– 2 overnachtingen
– 2-persoonskamers (indeling volgt nav kennismaking, tenzij vooraf aangegeven)
– 6 maaltijden (ontbijt 2x lunch 2x en diner 2x)
– Alle yoga-, meditatie-, wandel-, & creatieve sessies
– Thee, vers fruit en ander lekkers gedurende de dag
– Gebruik van yogamatten, kussens en dekens
– Linnengoed

 

Retreat Herfst: “Tijdens de herfst start de tijd om je langzaamaan terug te trekken. Je voor te bereiden voor de winter waarin je volledig mag focussen op jouw kern”. 

 

Jouw investering:
479,- verblijf Farmhouse
439,- verblijf trekkershut (houten huisje tussen de appelboompjes. Douche en toilet bevinden zich apart)
(Niet inbegrepen: Vervoer van en naar de lokatie (mogelijkheid tot carpoolen nav kennismaking)

Planning:
Aankomst vrijdag 13 oktober om 14.00 uur (vertrek omgeving Breda 12.30 uur)
Vertrek zondag 15 oktober om 16.00 uur (thuiskomst omgeving Breda 17.30 uur)

Aanmelden:

of mail naar info@yogaginneken.nl

NB: Het liefst zouden we iedereen meenemen, maar er is slechts plaats voor 12 deelnemers per retreat. Wacht daarom niet te lang met jouw aanmelding en ga samen met ons naar deze prachtige lokatie aan zee.

Last but not least: Komt de datum jou niet goed uit, maar heb je wel interesse? Check dan ons retreat in maart 2024.