Een plek die voelt als thuis.

Over Yoga Ginneken

Yoga Ginneken biedt ruimte voor bewustwording. Een omgeving waar je de tijd mag nemen voor jezelf. Een plek waar wij een stukje rust en ontspanning mogen geven aan diegene die daar behoefte aan hebben. Een ruimte waar je mag zijn en die veilig voelt, zodat jouw emoties de ruimte krijgen.

Gun jezelf een momentje me-time. Met yoga, pilates of een van de vele andere lessen die wij bieden. Geniet van de ruimte en rust bij Yoga Ginneken. Een plek die voelt als thuis. We zien je graag!

Ruimte voor Bewustwording

Rozenlaan – Yoga Ginneken

Yoga Ginneken bevindt zich op de Rozenlaan, hartje Ginneken. Toch ligt de ruimte verscholen. Verscholen tussen de huizen en scholen. Het is er stil. En binnen lijkt het erop dat je even weg bent…

Het Team

Ontmoet de Docenten

Met 4 docenten en een coach vormen we met liefde, passie en bewustzijn Yoga Ginneken. Allen zelfstandig, maar onder de naam Yoga Ginneken. Ontmoet onze docenten en coach of bekijk de diverse lessen die wij geven.

Yoga en Yoga & Dans & Hardlopen
Janneke van Wees

Pilates
Patricia Vermetten

Volwassen, Kinder- en Tieneryoga (yin)
Sabrine Jongmans-van Oort

Zwanger- en Yoga
Gwen Peters

Coach
Carola Drontmann

Live online Yoga en Pilates Bij ons heb je wekelijks keuze uit 7 lessen yoga of pilates

Mis het niet en gun jezelf een momentje me-time. Juist nu is het nog belangrijker lichaam en geest in balans te houden. Voor slechts 10,- per week geven wij je de kans deel te kunnen nemen aan maar liefst 7 lessen live online.