Een plek die voelt als thuis.

Over Yoga Ginneken

Yoga Ginneken biedt ruimte voor bewustwording. Een omgeving waar je de tijd mag nemen voor jezelf. Een plek waar wij een stukje rust en ontspanning mogen geven aan diegene die daar behoefte aan hebben. Een ruimte waar je mag zijn en die veilig voelt, zodat jouw emoties de ruimte krijgen.

Gun jezelf een momentje me-time. Met yoga, pilates of een van de vele andere lessen die wij bieden. Geniet van de ruimte en rust bij Yoga Ginneken. Een plek die voelt als thuis. We zien je graag!

Ruimte voor Bewustwording

Rozenlaan – Yoga Ginneken

Yoga Ginneken bevindt zich op de Rozenlaan, hartje Ginneken. Toch ligt de ruimte verscholen. Verscholen tussen de huizen en scholen. Het is er stil. En binnen lijkt het erop dat je even weg bent…

Het Team

Ontmoet de Docenten

Met 4 docenten en een coach vormen we met liefde, passie en bewustzijn Yoga Ginneken. Allen zelfstandig, maar onder de naam Yoga Ginneken. Ontmoet onze docenten en coach of bekijk de diverse lessen die wij geven.

Yoga en Yoga & Dans & Hardlopen
Janneke van Wees

Pilates
Patricia Vermetten

Volwassen, Kinder- en Tieneryoga (yin)
Sabrine Jongmans-van Oort

Zwanger- en Yoga
Gwen Peters

Coach
Carola Drontmann

Wij zijn weer open !Leuk als we je zien

Ga samen met ons de mat op en verbind lichaam en geest middels yoga, pilates en coaching. We zien je graag bij Yoga Ginneken