Handig om te weten

Voor de Les

Fijn dat je bij ons een les wilt volgen. En dankbaar zijn wij dat we deze les mogen geven.

Voor welke les je ook kiest bij Yoga Ginneken, het is altijd fijn om rustig en ontspannen de les te kunnen beginnen. Zowel voor jou als voor de docent. Op die manier halen we allemaal het beste uit de les, op dat moment.

Ook rustig en ontspannen de les in?

Om alle lessen zo prettig mogelijk te laten verlopen willen we je graag een paar ideeën meegeven.

Je schoenen mogen uit bij binnenkomst. Aarden gaat het beste op blote voeten of eventueel op sokken.

Luister naar jouw eigen lichaam. En geef daaraan toe. Ga niet buiten jouw grenzen, maar bewaak ze goed. Het is immers geen competitie waar je je best voor hoeft te doen. Zowel lichamelijk als geestelijk groei je vanzelf. Fijn toch.

Wees lief voor jezelf en accepteer waar je nu bent. Luister naar je lichaam. Het is jouw les. Als je tijdens de les uit de houding wilt of wil rusten, luister daar naar.

Neem geen of slechts een lichte maaltijd voor de les. Yoga op een volle maag voelt niet prettig.

In de ruimte is altijd voldoende thee en water aanwezig. Mocht je het prettig vinden dan mag je deze gerust meenemen in de zaal.

Draag kleding waar jij je comfortabel in voelt en goed kan bewegen.

Heb je een eigen mat of speciale handdoek dan mag je deze meenemen. Graag zelfs. De matten van Yoga Ginneken mag je natuurlijk altijd gebruiken, maar onze voorkeur gaat uit naar een eigen matje. Wel zo hygiënisch en natuurlijk ook leuk om te hebben;-).

Mocht iets niet duidelijk zijn, stel gerust vragen. Ook tijdens de les.

Zijn er bijzonderheden betreft je gezondheid? Laat het ons dan weten voorafgaand aan de les.

Kom op tijd. Een kwartier voor tijd zetten wij de deur open. Hierdoor heb je rustig de tijd om daadwerkelijk aanwezig te zijn. Ben je later, kom dan ook lekker binnen, maar neem geruisloos plaats.

Zet je telefoon uit. Gun het jezelf en anderen om even ‘offline’ te zijn.

Vaak hoor je ons als laatste zeggen ‘namasté’. Namasté is een hindoeïstisch gebaar waarbij je het licht in jezelf en elkaar groet. Yoga gaat om liefde en respect voor jezelf en voor elkaar.

Geniet vooral van de lessen en van een moment van rust voor jezelf.

Namasté, Yoga Ginneken

Wij zijn weer open !Leuk als we je zien

Ga samen met ons de mat op en verbind lichaam en geest middels yoga, pilates en coaching. We zien je graag bij Yoga Ginneken